Om verlichtings technische innovaties ten voordele van onze klanten door betrouwbare producten te exploiteren en professionele dienst.

Om geluk te inspireren en besparingen aan iedereen te brengen die Razorlux-Producten gebruiken.

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Certifications
China Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. certificaten
China Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. certificaten
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.

1 2
Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Razorlux
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

Who wij zijn?

Werkt Optoelectronic de Technologieco. van Xi'anrazorlux, Ltd aan hoogte - kwaliteit en professionele LEIDENE verlichtingsproducten, en meer dan vervaardiging, voorzien wij ook onze cliënten van het ontwerp van de verlichtingslay-out en helderheidsberekening van projecten.

Razorlux zou altijd uw eerste keus van professionele LEIDENE verlichtingsleverancier zijn.

 

Razorlux Technology Inc is een professioneel LEIDEN verlichtingsbedrijf in Amerika en haar Optoelectronic de Technologieco. van Razorlux van het zusterbedrijf, is Ltd in China, zijn zij dochterondernemingen van Hong Kong Grandall International Limited, is Razorlux rebranded van Zhihai en het merk wordt geregistreerd in de V.S., China, Hong Kong en Europa.

 

Razorlux (Zhihai) werd gevestigd in 1998, vóór 2006 waren wij één van de meest gevorderde fabrikanten van de voeding en wij werkten met vele belangrijke bedrijven in Azië, met inbegrip van China Guodian, China Mobile, en Comba-Telecommunicatie enz.

 

In 2006, keurde de technologie van onze elektronische en thermische controleervaring goed, begonnen wij en bewogen ons aan R&D, de vervaardiging, de verkoop en de dienst van LEIDENE verlichting, en zeer snel, werden wij één van de het leiden en meeste professionele LEIDENE verlichtingsbedrijven in China.

 

De technologie en de kwaliteit spelen altijd zeer belangrijke rollen in Razorlux-filosofie, houden wij het van de „Xi'an-LEIDENE Laboratorium Verlichtingstechniek“ dat door Ontwikkeling en de Hervormings de Commissie van China de Nationale gemachtigd en gesteund is, en wij ook houden de „Shaanxi-LEIDENE Verlichtingstechnologie en het Onderzoekscentrum“ dat door Nationaal de Wetenschap en de Technologieministerie van China gemachtigd en gesteund is. Wij hebben meer dan 10 professoren en artsen in ons bedrijfr&d departement. a

Nd meer dan 30% van onze heeft vrijgezel of hogere graden en volledig op geleide werknemers.

 

Tot 2018, hebben wij 125 octrooien en meer dan 80 octrooien zijn hangend, omvatten de octrooien de LEIDENE spaanders, voeding het controleren en ontwerp die van lamphuisvesting verpakken. Wij werkten met systeem voor kwaliteitscontrole ISO-9001 sinds 2001, zijn de producten gediplomeerde UL, TUV, Ce, SAA, c-Tik en RoHS.

China Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Xi'an Razorlux Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: 13991985288

Fax: 86-029-88218292

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)